StoryEditor
izraz sućuti

Čović uputio telegram sućuti predsjedniku i premijeru Mađarske povodom teške prometne nesreće

Piše fena  /  05.04.2022., 13:16h
Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović, u povodu jutrošnje teške prometne nesreće, uputio je telegram sućuti predsjedniku Mađarske Jánosu Áderu i predsjedniku Vlade Mađarske Viktoru Orbánu.

- Uvažene Ekscelencije, s velikim žaljenjem i tugom smo primili vijest o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u Mađarskoj. Osobito osjećamo ovu bol, uvažavajući blisku suradnju i povezanost naših država, a posebice u ovim danima kada je upravo Mađarska država partner najistaknutijeg gospodarskog sajma u Bosni i Hercegovini i dalje.

U ime Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i u svoje osobno izražavam duboku sućut i suosjećanje s boli i gubitkom obitelji nastradalih i povrijeđenih u ovim teškim trenucima. Molim Vas, Vaše Ekscelencije, da obiteljima poginulih prenesete poruke potpore i izraze najiskrenije sućuti, kao i želje za brz oporavak ozlijeđenima - navodi se u telegramu sućuti predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragana Čovića, priopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH. 

Dnevnik.ba

13. svibanj 2024 11:35