Predsjednik Čović o izbornim aktivnostima razgovarao s dužnosnicima Zeničko-dobojske županijeFOTO: HDZ BIH -
StoryEditor
preizborne aktivnosti

Čović u Žepču: Pozdravljena ideja o zajedničkom nastupu stranaka Hrvatskog narodnog sabora u ZDŽ

Piše desk  /  17.05.2022., 17:13h

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda PS BiH Dragan Čović danas je u Žepču razgovarao o pripremi i aktivnostima za Opće izbore sa stranačkim dužnosnicima Zeničko-dobojske županije.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Zeničko-dobojske županije i predsjednik Kluba Hrvata u Domu naroda Parlamenta Fedracije BiH Ivo Tadić, te predsjednici općinskih i gradskog odbora HDZ-a BiH izvijestili su o aktivnostima po općinama i gradovima ove županije. Naglašeno je, kampanja će biti pozitivna i usmjerena na hrvatsko biračko tijelo.

Dužnosnici HDZ-a BiH Zeničko-dobojske županije pozdravili su ideju o zajedničkom nastupu stranaka Hrvatskog narodnog sabora u ovoj županiji, kao i ostalim županijama s bošnjačkom većinom, gdje je gotovo nemoguće da Hrvati izaberu vlastite političke predstavnike.

Predsjednik Čović informirao je nazočne o trenutnim političkim prilikama u BiH, naglasio je kako su krajem ovog tjedna zakazane sjednice Predsjedništva i Središnjeg odbora HDZ-a BiH na kojima će se detaljno raspravljati o izbornim aktivnostima.

Također, stranačkim dužnosnicima Zeničko-dobojske županije pružio je potporu u prezentiranim aktivnostima.

Prvim u nizu sastanaka želja je bila da čujemo kakva je situacija, što možemo i kako pomoći i siguran sam da rezultat, ako budemo i dalje dobro organizirani, neće izostati. Stoga je na nama, kao predvodnicima stranaka okupljenih oko HNS-a ogromna odgovornost. Ozbiljan rad u narednom razdoblju kampanje polučiti će bolji opći rezultat, što će nam biti dodatna snaga za sve buduće aktivnosti, kazao je predsjednik Čović.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 21:28