23.10.2021., Zagreb - Modna reviju dvojca ELFS odrzana u reciklaznom dvoristu Zitnjak. Borna Kotromanic. Photo: Emica Elvedji/PIXSELLEMICA ELVEDJI/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
celebrity

Borna Kotromanić: Nikolina zna da me Vidoje opsjedao, ali nisam dala da mi priđe

Piše desk  /  05.07.2022., 18:07h

Svađi Borne Kotromanić i Vlatke Pokos ne nazire se kraj. Borna je danas ponovno objavila komentare u kojima se njih dvije prepucavaju.

"Doista? Borna je imala sreće što je bila u braku s civiliziranim tipom, to je ne čini pametnom ni uspješnom. Uostalom, Nikolina je bila voljena, blate je dušobrižnici i bivši, poremećeni svekar. I 'uspješne' žene koje su se samo dobro udale, inače bi radile za prosječnu hrvatsku plaćicu", komentirala je Pokos, prenosi Index.hr.

Borna joj je na to odgovorila:

"Vlatka, i ti i Nikolina ste imale dobre želuce da budete s muškarcima s kojima ste bile i tu je bilo svega, najmanje pameti. A gdje ti je bila ženska solidarnost kad si bila s Dikanom koji je svoju suprugu Bebu Lončar opelješio i zabranio sina da viša majku pod prijetnjom da će ga razbaštiniti dok si se ti igrala maćehe u Gucciju. Nisi dostojna da me uzimaš u usta i nemoj."

Borna kaže da ju je Vidoje opsjedao

Nakon što je objavila te komentare, Borna je rekla da je Nikolina Ristović znala da ju je njezin pokojni suprug Vidoje opsjedao.

"Čudna je to ljubav bila dok je stavljao spolovilo u sve što se kreće, a o mojoj pameti i ženskoj solidarnosti ne trebaš ti Nikolinu podučiti jer ona dobro zna da me opsjedao, a da mu ja nisam dala da ni da mi priđe i da me je od njegovog ponašanja bilo sram samo zato što ju znam i kao žena ženi. Ti Nikolinu koristiš za svoju medijsku promociju, a njoj samo štetiš", napisala je Borna. 

Podsjećamo, čini se da je Bornu Kotromanić jako uvrijedilo kada je Vlatka Pokos jučer spomenula hrvatske ratne profitere. Bivša supruga Luke Rajića zaprijetila je tužbom Vlatki nakon što su se javno posvađale zbog Nikoline Ristović.

"Na mom profilu klevećeš mene i mog bivšeg supruga, mora da te pamet žulja. Još nas jednom uzmi u pero ili usta i vidimo se na sudu. Ne znam što si i od koga naučila, ali sa mnom sigurno nisi imala posla", napisala joj je Borna.

"Borna, poradi na samokontroli. Nikog ne klevećem, samo postavljam pitanja i dajem drugačiju perspektivu. Znaš, sve je stvar perspektive i kuta gledanja. Ali, žene ne bi trebale biti protiv one koja je u teško situaciji", odgovorila je Vlatka.

"Nemoj da se ponavljam, ne volim, ali iza onog što kažem stojim. Da si na kanadskoj adresi, teže bi ti bilo uručiti sudski poziv, ali dok si u Hrvatskoj nije", zaključila je Borna.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 15:37