StoryEditor
una tv

Nikolina Pišek otkrila bi li oprostila preljub: "Ne bi bilo loše rasporediti kućanski posao na četiri ili tri"

Piše desk  /  02.11.2022., 14:20h

U drugoj epizodi emisije Donna Une TV voditeljica su s gošćama razgovarale o tome treba li oprostiti prevaru. Na samom početku emisije voditeljice Nikolina Pišek, Dejana Rosuljaš i Baya Bangue Namkosse same su se izjasnile o tome bi li oprostile prevaru, a do kraja emisije jedino je Dejana ostala pri tome da ni pod kojim uvjetima ne bi oprostila prevaru.

U emisiji je gostovala hrvatska pjevačica s beogradskom adresom Martina Vrbos koja se priklonila većini i, iako uvjerena da ju suprug s kojim ima dvoje djece ne bi nikad prevario, ustvrdila da bi mu oprostila prevaru.

Psihologica i psihoterapeutkinja Maja Pavlov u emisiji je govorila o raznim aspektima koji utječu na prevaru, a potvrdila je i da, prema vlastitom iskustvu, brojni parovi potraže pomoć kako bi spasili vezu. Istaknula je da su osobe koje mogu oprostiti prevaru i krenuti dalje stabilnije te da su u prošlosti bile manje izložene sličnim stresnim situacijama u kojima su se osjećale prevareno i izdano.

“Moje mišljenje je da ja s vremenom sve manje imam svoje mišljenje, ono se formiralo godinama i od decidiranog ‘ne’ na početku došla sam do mišljenja da je možda najispravnije oprostiti jer nije svaka prevara ista, nije svaka motivacija ista, nisu sve veze iste, a čak možda jedna veza može evoluirati ili degradirati na način da u jednom trenutku postane plodan teret za varanje”, istaknula je Pišek.

“Muška prevara se ne osuđuje toliko kao ženska. Žene se uči od samog početka da se muškarcima ugađa, a da oni nisu to isto dužni raditi s nama”, dodala je, između ostalog.

Kasnije kroz razgovor voditeljice su se s gošćama dotakle i određenih kulturoloških razlika, monogamije, ali i onih žena koje su svjesne da njihovi muževi imaju partnere. U jednom trenu Pišek se našalila kada su pričale o ljubavnicama i dobacila: “Iako ne bi bilo loše rasporediti kućanski posao na četiri ili tri”, prenosi dnevno.hr.

Podsjetimo, od smrti njenog supruga Vidoja Ristovića mnogo se šuškalo o načinu na koji je preminuo, kao i tome tko mu je pravio društvo u posljednjim trenucima. Kako se sumnja da je Vidoje prevario Pišek, pratitelji ovih zbivanja uputili su voditeljici riječi podrške nakon što ju je njen svekar Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, prozvao jer njegovom sinu nije došla na grob točno šest mjeseci nakon njegove smrti. Naime, mnogi smatraju da voditeljica ima svako pravo ne posjećivati Vidojev grob ako je istina da ju je za života i u braku varao.

Inače, Miša Grof Nikolinu je prozvao monstrumom i to nakon što je na društvenoj mreži podijelila fotografiju uoči Noći vještica kojom je lijepa voditeljica ‘zapalila’ društvene mreže.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 16:26