StoryEditor
Premier liga BiH

Zrinjski rutinski do pobjede protiv Sloge, Plemići slavili s 3:0

Piše desk  /  22.10.2022., 19:02h

Zrinjski upisao nova tri boda

Ekipa Zrinjskog večeras je pred svojim navijačima uspjela bez većih problema pobijediti Slogu.

Zrinjski je bio bolji od početka utakmice i diktirao je tempo igre, a prvu veliku priliku Plemići su imali u 21. minuti. Veliku priliku imao je Nemanja Bilbija koji je šutirao s nekih sedam metara, ali je golman Sloge to obranio, prenosi Sport.ba.

U 28. minuti Zrinjski je imao slobodan udarac iz dobre pozicije s 20-tak metara, ali je Janković loše šutirao. Ipak, šest minuta kasnije Zrinjski je uspio doći do prednosti.

Naime, Ćorluka je centrirao, a loše u svom kaznenom prostoru snalazi se Stapić koji je udario loptu i poslao ju u svoju mrežu za vodstvo Zrinjskog od 1:0.

Sloga je već u 36. minuti mogla do izjednačenja iz svoje prve prave prilike na meču. Pokušao je Stevanović glavom, ali je golman mostarskog kluba uspio obraniti njegov udarac.

U samom finišu prvog poluvremena Zrinjski je udvostručio prednost. Ćorluka prošao po desnoj strani, ubacio, a golman gostiju izbija loptu pravo na nogu Ćužea, koji s 10 metara pogađa za 2:0.

Zrinjski je bio bolji i u drugom poluvremenu i rutinski je priveo meč kraju. Sve je bilo riješeno u 61. minuti kada je Bilbija pogodio za konačnih 3:0.

Mostarski klub je do kraja utakmice diktirao tempo igre i bilo je jasno da će Zrinjski upisati nova tri boda.

Nije bilo nekih izglednijih prilika, te je aktualni bh. prvak na kraju zasluženo pobijedio s 3:0.

Dnevnik.ba

14. svibanj 2024 17:07