StoryEditor
mostar

Zrinjski: Produžen ugovor Anisu Safi, demantirane glasine o odlasku Kiša

Piše fena  /  10.05.2024., 17:20h

HŠK Zrinjski Mostar i 20-godišnji vratar Anis Sefo danas su potpisali produženje suradnje do 2026. godine.

Sefo je kolovoza prošle godine pristupio Zrinjskom, ali nije imao minutažu u dosadašnjem dijelu sezone pored puno iskusnijih Gorana Karačića i Marka Marića. U Zrinjski je Sefo stigao iz ekipe Neretve u kojoj je proveo jednu sezonu. Prije toga je kao član omladinskih ekipa, branio za kadete i juniore.

Također, u medijima su se pojavile i glasine kako na kraju sezone iz Zrinjskog odlazi Tomislav Kiš, što su iz Zrinjskog demantirali na svojim službenim društvenim stranicama.

"Iako u pravilu ne želimo reagirati na medijske napise kada su pitanju dolasci i odlasci igrača, HŠK Zrinjski Mostar zbog istinitog informiranja navijača i javnosti želi demantirati danas objavljene neistinite napise o sigurnom odlasku našeg igrača Tomislava Kiša po završetku aktualne sezone! HŠK Zrinjski ne može i ne želi utjecati na medijske pisanja, ali u ovom slučaju ipak smo dužni reagirati iz razloga jer se radi o neistinitoj informaciji koja je objavljena bez bilo kakve ograde i provjere, a samim tim i bez novinarske odgovornosti prema objavljenoj vijesti, zbog čega apeliramo na navijače i javnost da slične objave ne uzimaju kao vjerodostojne", poručili su iz Zrinjskog.

Dnevnik.ba

18. lipanj 2024 22:02