StoryEditor
ksw

(VIDEO) Soldić preskočio ogradu i izazvao Khalidova: "Trebam novac. Obitelj, znate..."

Piše DESK  /  05.09.2021., 10:22h
Hrvatski borac Roberto Soldić treći je put obranio naslov KSW-ova prvaka u velteru. U trećoj je rundi tehničkim nokautom svladao Čeha Patrika Kincla te ostvario 19. pobjedu u 22 borbe, od čega 16. nokautom.

U velteru Soldić više nema što dokazivati, već je debitirao u srednjoj kategoriji, a sada je izazvao njenog prvaka, i to odmah nakon meča. Ali nije to učinio javnim prozivanjem u ringu u pobjedničkom govoru, kako je običaj. Soldić nije mogao pričekati ni proglašenje pobjednika, već je odmah nakon borbe spektakularno preskočio ogradu kaveza i odjurio u publiku.

Prišao je Mamedu Khalidovu, legendi KSW-a i prvaku srednje kategorije, te ga zagrlio. Razgovarali su punu minutu prije nego što su Soldića obavijestili da bi se trebao vratiti u kavez na proglašenje.

Tada je otkrio o čemu su razgovarali.

"Izuzetno poštujem Mameda, mnogi od nas mlađih boraca počeli su se baviti MMA-jem zbog njega. Rekao sam mu da se idemo boriti, trebam novac. Obitelj, znate... A onda, pobijedio ja tebe ili ti mene, idemo na revanš i tu je još novca", nasmijao se iskreni 26-godišnjak iz Viteza, prenosi Index Sport.

Voditelj programa tada je pozvao 15 godina starijeg poljskog borca u kavez da kaže što je odgovorio Soldiću.

"Ta borba je neizbježna. Ja sam spreman u svakom trenutku. Za mene je velika čast boriti se s takvim šampionom. Dogovorite tu borbu", rekao je Khalidov koji je u profesionalnoj karijeri ostvario 35 pobjeda, sedam poraza i dva neodlučena meča.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 21:41