StoryEditor
nova senzacija maltežana

Veležova eliminacija izgleda puno bezbolnije nakon sinoćnje utakmice u Sofiji

Piše desk  /  12.08.2022., 10:42h

Nogometaši Hamrun Spartansa s Malte, koji su izbacili Velež u 2. pretkolu UEFA-ine Konferencijske lige, sinoć su izbacili Levski iz Sofije i plasirali se u playoff, potvrdivši tezu Amara Osima da u Europi nisu ispali "od levata".

U sinoćnjem susretu došli su u vodstvo golom koji je postigao Guillaumier u 78. minuti, činilo se da će Levski ipak proći kada je u 91. minuti Tsunami pogodio za 1:1, no Camenzuli u 92. minuti pogađa za 2:1 i odvodi susret u produžetke.

Nakon što nije bilo pogodaka, putnik u playoff odlučen je jedanaestercima, a tu su više sreće i znanja imali gosti s Malte koji su tako napravili još jedan veliki rezultat, ali i još jednom pokazali koliko je tamošnji nogomet napredovao, o čemu je nedavno govorio i trener Veleža Amar Osim.

"Napravila se priča da smo izgubili od levata, što nije slučaj", rekao je Osim nakon pobjede Veleža protiv Željezničara, aludirajući na to da je prošlo vrijeme kada se ekipama s Malte postizalo po pet pogodaka u jednoj utakmici, piše Klix.ba.

Hamrun Spartans će u play-offu za ulazak u grupnu fazu igrati protiv beogradskog Partizana koji je ispao u 3. pretkolu Europske lige.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 01:03