StoryEditor
na Bišću Polju

Napali ga pred majkom jer je imao majicu Zrinjskog: Meta huliganima Veleža bio je mladić od 16 godina

Piše desk  /  15.12.2023., 11:29h

Igrači Zrinjskog dugo su slavili na svome travnjaku s navijačima nakon neriješenog rezultata (1:1) u susretu Konferencijske lige protiv momčadi Aston Ville čiji je trener Unai Emery rekao da iznimno poštuje mostarsku momčad zbog pristupa nogometu i odnosu prema protivniku.

Atmosfera na stadionu bila je sjajna, no nakon nje dogodio se ružan incident. Policija Hercegovačko-neretvanske županije objavila je da im se oko 22 sata obratila S.T. (1980.) iz Mostara i prijavila da je na Bišću Polju fizički napadnut njezin sin (2007.) od strane više nepoznatih osoba. Njegov jedini grijeh bio je taj što je nosio majicu s obilježjima Zrinjskog, koju su i skinuli, javlja Bljesak

Pohvale Emeryja

Iako je mostarski sastav ispao iz daljeg natjecanja Konferencijske lige s četiri osvojena boda, remijem protiv trećeplasirane momčadi Premier lige te pobjede protiv AZ Alkmaara su pokazali da imaju potrebnu kvalitetu. 

"Pokazali su svoj kapacitet. Taktički rad, vrlo jaku obranu. Bili su uglavnom uspješni, i u igri u Birminghamu a i ovdje takodjer. Bili su motivirani, te ih jako cijenim kao klub", rekao je Emery na konferenciji za novinare nakon susreta u Mostaru. 

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 14:09