StoryEditor
hrvatski kapetan

Turci oduševljeni Modrićem: "Iako ljut nakon poraza, ispunio je želju našem mladom reprezentativcu"

Piše desk  /  14.10.2023., 10:23h

Turski mediji i ljubitelji nogometa oduševljeni su ponašanjem i potezom Luke Modrića (38) nakon poraza Hrvatske od Turske (0:1) u ključnoj utakmici kvalifikacija za Euro.

Premda bijesan zbog poraza od konkurenta za izravni plasman na Euro, kapetan Hrvatske je udovoljio želji supertalentiranog klinca iz suparničke reprezentacije.

Štoviše, to je uradio nasmijan. Naime, Kenan Yildiz (18) je friško nakon što je postao punoljetan debitirao za Tursku u velikoj pobjedi u Osijeku. Po završetku trijumfalnog prvog nastupa za svoju zemlju, poželio je debi iz snova uveličati i dresom hrvatske legende turskog nogometa.

Zato je čekao ispred svlačionice Hrvatske, a kada je dočekao Modrića, zamolio ga je za zajedničku fotografiju i da zamijene dresove. Modrić je pristao ispuniti mu želje te tako očarao ne samo Yildiza nego i njegove brojne sunarodnjake. Turčin koji Modriću može biti sin rođen je u Njemačkoj, a do ljeta prošle godine igrao je za Bayern. Tada je prešao u Juventus, čija je velika nada. Modrićevim dresom i zajedničkom fotografijom s idolom se pohvalio na Instagramu.

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
24. travanj 2024 17:14