StoryEditor
navijači hajduka

Torcida uklonila objavu s fotografijom stravičnog transparenta s odsječenom glavom Brune Marića

Piše desk  /  29.02.2024., 09:43h

Nakon konferencije za medije šefa sudačke komisije HNS-a, Brune Marića u kojoj je rekao kako Hajduk nije oštećen nijednom odlukom na utakmici protiv Varaždina, oglasila se Torcida na Facebooku. No, u četvrtak su uklonili svoju objavu.

Objavili su stravičan transparent s likom odsječene glave Brune Marića koju netko drži u ruci i krvavim natpisom "nema milosti". Nije poznato na kojoj su utakmici izvjesili taj transparent, a uz objavu su poslali poruku.

"Skandalozan ste koktel neznanja, podlosti i kriminala na svim razinama. Vi ste gnojni čir hrvatskog nogometa koji zaudara, ma koliko god se, s medijskim poslušnicima, trudili ušminkati svoje nakazno lice", napisali su na početku. 

Dodali su kako je HNS opet, po tko zna koji put, unatoč svim dokazima pokušao izmanipulirati i prevariti javnost. "Svaki vam je pokušaj uzaludan jer nas vaše igrice jačaju i bude vojsku koja će stati u obranu Hajduka i njegovih interesa. "Igra nije gotova, igra je tek počela", zaključili su za kraj u izbrisanoj objavi. 

image

Izbrisana objava Torcide

SCREENSHOT -

Podrška navijača

Navijači Hajduka u komentarima su podržali ovakvu poruku i govor mržnje koji poziva na nasilje.

"Hvala Bogu pa i Hajduk više ne šuti kao zadnjih godina nego je i on počeo reagirati. Sada treba najjače udariti i sada nam je prilika da se ovaj karcinom hrvatskog nogometa i suđenja napokon odstrani. Rat je službeno počeo", napisao je navijač Hajduka u komentarima.

Mnogi korisnici su se obrušili na HNS. "Igra nije tek počela. Igra u kojoj Hajduk sudjeluje u farsi zvanoj HNL je počela ima već 25 godina. Svih tih 25 godina kriminalci i mafija koji u potpunosti kontroliraju cijelu sudačku organizaciju rugaju se s nama", piše u jednom komentaru. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 18:58