StoryEditor
sp u kataru

Tko je mlada Meksikanka kojoj je Modrić dao dres: "Ne poznajem Luku osobno, ali on zna tko sam ja"

Piše desk  /  07.12.2022., 12:55h

Hrvatski kapetan Luka Modrić poslije tekućeg Svjetskog prvenstva dodatno će obogatiti svoju nogometnu ostavštinu, ali dok će ostali nogometni navijači pamtiti njegove majstorije s ovog Mundijala, meksička tiktokerica zauvijek će zapamtiti njegovu gospodsku gestu.

Luka i ona protagonisti su priče koja je postala viralna na toj društvenoj mreži. Mlada fotografkinja i influencerica Valeria Cuellar na svojim je profilima otkrila lijepi poklon koji je dobila od Modrića i koji je iznenadio sve prisutne u press-prostoriji.

Ne poznaje Luku osobno, ali on zna tko je ona

Najprije je razjasnila kako ne poznaje Luku osobno, ali kako on zna tko je ona jer često fotografira na Santiago Bernabeuu, na kojem hrvatski kapetan zarađuje za kruh u dresu madridskog Reala. Mlada Meksikanka u Kataru radi kako FIFA-ina volonterka, a dio njezina posla na SP-u jest brinuti se da fotoreporteri pokraj terena ne prijeđu liniju koju ne smiju.

Na tom je zaduženju bila na utakmici Hrvatske i Belgije u skupini, koji je završio bez golova i kojim su Vatreni potvrdili nastup u osmini finala.

Valeria je dugo moljakala Modrića za dres Real Madrida, posebno je željela jedan iz Lige prvaka, a kad je saznala da će raditi na utakmici protiv Belgije, poslala je poruku Luki kako bi mu zaželjela sreću i napisala kako će biti na stadionu, ako bude prilike da se susretnu.

Nisam očekivala ovo

“Stvarno nisam ovo očekivala, mislila sam da će Luka biti nezadovoljan jer su zamalo ispali od Belgije, a na terenu se nismo uspjeli sresti. Nisam mislila da ću dobiti dres, ali kad me ugledao na konferenciji za medije, skinuo je majicu sa sebe i poklonio mi je”, objasnila je.

“Hvala ti za podršku”, rekao joj je Luka naočigled zbunjenih predstavnika medija.

Simpatična Meksikanka upitala je svojeg šefa iz FIFA-e smije li uzeti dres jer je ipak na Mundijalu u svojstvu volonterke, a ne navijačica, no on joj je dao zeleno svjetlo jer se taj trenutak nije upleo u njezina zaduženja u Katru.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 16:19