StoryEditor
trener real madrida

Ancelotti uoči El Clasica: "Da Modrić prihvati biti igrač s klupe? Nema šanse, predobro ga poznajem da na to pristane"

Piše desk  /  20.04.2024., 14:51h

Luka Modrić (38) ima još samo dva mjeseca ugovora s Realom. Nakon što je u dvije utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja ukupno igrao samo sat vremena, ali uz zapažene role s klupe, španjolski mediji pišu da bi hrvatska legenda Reala pristala još jednu sezonu ostati u klubu, pa makar ulazila s klupe u velikim utakmicama, a u ostalima bila igrač iz rotacije.

Na konferenciji za medije pred sutrašnji El Clasico zamolbu da komentira tu mogućnost dobio je Carlo Ancelotti. Realov trener je ovako odgovorio: "Da bi Luka Modrić prihvatio ulogu igrača s klupe? Poznajem ga i Luka nikada neće prihvatiti biti čovjek iz drugog plana. On nikada ne prestaje trenirati, boriti se... On uvijek zrači istim uzbuđenjem, borbenim duhom i željom za igrom. On nikada ne bi prihvatio biti rezerva i pomiriti se s tim!"

Modrić je ove sezone nastupio za Real u 37 utakmica, ali samo njih 18 je igrao u početnoj postavi. Španjolski mediji pišu da bi mogao biti starter sutra protiv Barcelone. Real sedam kola prije kraja na vrhu ima osam bodova prednosti ispred najvećeg rivala i aktualnog prvaka te bi pobjedom riješio naslov. 

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
25. travanj 2024 20:29