StoryEditor
šala u hotelu

Srbin se hvali na Facebooku: Hrvatima smo pripremili spačku u Saudijskoj Arabiji. Modriću je bilo smiješno, ali Mandžukiću baš i nije

Piše desk  /  18.11.2022., 13:22h

Više nego zanimljiv doček imali su nogometaši Hrvatske po dolasku na Bliski istok, piše srbijanski Kurir, navodeći da su se za to pobrinuli Srbi.

Hrvatski reprezentativci stigli su danas u Katar, a prije nekoliko dana stigli su u Saudijsku Arabiju odigrati prijateljsku utakmicu. Tad su, nakon dolaska na aerodrom i provjere dokumenata, otišli u hotel Ritz Carlton u Rijadu i imali "veseli doček", piše tabloid.

Nemanja Cvijetić i Marko Veljković, Srbi koji poslovno borave u hotelu Ritz Carlton, našalili su se s hrvatskim reprezentativcima, a hvale se da su im u tome pomogli i "duhoviti domaćini.

Njihovu objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti.

"Igrom slučaja zbog obveza poslovnog tipa, često  boravimo u Ritz Carlton hotelu u Rijadu, što bi se reklo nabijamo guzici nivo. Često tu budu poznati likovi, ali poznati Arapima, međutim, jučer je situacija bila lečka drugačija, napisao je u srijedu Nemanja Cvijetić.

Razgovor je prekinula podignuta ruka s uperenim prstom i glasni poklič - Hrvati!

- Kakvi bre Hrvati?!

- Hrvati brate, eno ga Modrić.

- Vidi stvarno lepteje*o.

E sad, ovaj šeikov menadžer i prevoditelj je dobar momak, ali lečka lakopametan (prošlog tjedna sam ga zamalo uvjerio da je Nikola Tesla napravio prvi Tesla automobil), pa je odmah izrazio želju da se slika.

- Kad im priđeš da pitaš je l' su tu i Vlahović i Mitrović. Kaži, rekli mi da su oni najbolji.

Iskreno, nismo se nadali da će tako munjevito i bespogovorno prihvatiti taj prijedlog, tako da se u roku od manje od minute nacrtao ispred Mandžukića i pitao:

- A gdje je Vlahović, on je najbolji!

Modriću je bilo smiješno, a kao što fotografija i dokazuje, Mandžukiću i nije baš.

Na treće potpitanje "what" i treći odgovor "Vlahović", smo mu rekli:

- Ma zaje... te bre.

- E baš vam je fora odlična!

- Jok i nije!

- Hoćete li se i vi slikati?

- Pa je l' Vlahović tu?

- ....

- Nećemo onda."

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 08:27