StoryEditor
hrvatski kapetan

Španjolski As: "Ne idi, prijatelju. Luka, ostani"

Piše desk  /  12.03.2024., 09:32h

Nogometaši Real Madrida slavili su 4:0 protiv Celte te upisali u 28. kolu španjolskog prvenstva 21. pobjedu, čime su prednost pred drugoplasiranom Gironom ponovno povećali na sedam bodova.

Luka Modrić, 38-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije, odigrao je još jednu veliku utakmicu. Bio je jedan od najboljih igrača na terenu, sudjelovao je kod dva gola i u 83. minuti je ovacijama ispraćen iz igre. Madridski As objavio je tekst pod naslovom Klinika Luke Modrića. 

"Budući da je dva sata prije utakmice potvrđeno da je Modrić starter, moj WhatsApp je bio ispunjen porukama mojih grupa koje su mi pokazivale njihovu radost što mogu vidjeti Luku od početka utakmice. Hrvat je puno više od velikog nogometaša. On je ikona Bernabeua, jedina Zlatna lopta u ekipi i nogometaš koji je drugačiji", piše Asov Tomas Roncero.

"Njegovu sjajnu igru ​​vrijedilo je uokviriti. Radio je sve i svašta. I to bez ijedne pogreške, ali ono što je radio na kornerima ostat će zapamćeno. Kad je izlazio, 73.644 navijača koji su ispunili Bernabeu ustali su skandirajući Hrvatu. Čista emocija. Čisti osjećaj. Navijači ga vole. Modrić je Petar Pan, on je i dalje igrač broj 10. Ne idi, prijatelju. Luka, ostani", piše Roncero.

U Realu je Modrić od 2012. godine, a ugovor ima do kraja sezone i čini se da neće potpisati novi.

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
28. travanj 2024 23:05