StoryEditor
fešta u madridu

Snimka koja je "srušila" internet: Modrić "preoteo" upravljač vozaču autobusa, nije skidao osmijeh s lica

Piše desk  /  01.05.2022., 07:29h
Igrači su u autobusu prolazili ulicama Madrida, a u jednome je trenutku za volan došao i Luka Modrić te i sam htio voziti svoje suigrače uz širok osmijeh na licu.

Iako su još ostala četiri kola do kraja, a neke momčadi moraju odraditi i pet utakmica, bodovna prednost Reala je pred svima nenadoknadiva. Inače, ilustracije radi, Barcelona je 26 puta bila prvak Španjolske, dok je treći na toj ljestvici madridski Atletico s 11 naslova

Domaćom pobjedom od 4-0 protiv Espanyola, u ogledu 34. kola španjolske La Lige, nogometaši madridskog Reala su i matematički osigurali novi naslov prvaka, 35. u povijesti.

Iako su još ostala četiri kola do kraja, a neke momčadi moraju odraditi i pet utakmica, bodovna prednost Reala je pred svima nenadoknadiva. Inače, ilustracije radi, Barcelona je 26 puta bila prvak Španjolske, dok je treći na toj ljestvici madridski Atletico s 11 naslova.

Junak ove utakmice bio je Brazilac Rodrygo koji je u prvom poluvremenu dva puta lomio katalonsku obranu i vratara za 2-0, dok je početkom nastavka Marco Asensio povećao na 3-0. Ni ova utakmica nije mogla proći bez gola Benzeme koji je u 81. minuti postavio konačnih 4-0 i slavlje je moglo početi.

Osim fešte na travnjaku, krenulo je 'ludilo' u cijelome gradu. Igrači su u autobusu prolazili ulicama Madrida, a u jednome je trenutku za volan došao i Luka Modrić te i sam htio voziti svoje suigrače uz širok osmijeh na licu.

Dnevnik.ba

22. lipanj 2022 06:31