StoryEditor
gvardiol ide u katar

Sjajna vijest iz Leipziga

Piše desk  /  10.11.2022., 13:54h

Jošku Gvardiolu nije upitan nastup s hrvatskom nogometnom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu.

Hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol slomio je nos na utakmici Bundeslige između RB Leipziga i Freiburga, no neće propustiti nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Katru.

"Operacija neće biti potrebna, a njegov nastup na Svjetskom prvenstvu nije upitan. Mogao bi biti dostupan za utakmicu protiv Werder Bremena", poručio je njemački bundesligaš i tako umirio svoje navijače, a posebno navijače hrvatske nogometne reprezentacije, prenosi gol.hr.

Podsjetimo, Gvardiol je morao izaći iz igre u 23. minuti dvoboja poslije sudara sa suigračem Willijem Orbanom. Hrvatski je branič prošao puno gore, slomio je nos i natečeno mu je oko, ali uskoro će se vratiti na nogometne terene.

Poslije utakmice otišao je u bolnicu da bi odradio detaljne pretrage, a da stvar bude gora, nije ni trebao nastupiti na jučerašnjoj utakmici. No kako je njegov kolega iz posljednje linije, Diallo, osjetio bolove u koljenu, Gvardiol je uskočio u posljednji trenutak.

Srećom, dobro je i prošao...

Ubrzo se oglasio i Hrvatski nogometni savez koji je potvrdio dobre vijesti. 

"Iako se radi o neugodnom udarcu, ne trebamo brinuti za Joška u kontekstu Svjetskog prvenstva", rekao je Saša Janković, doktor hrvatske nogometne reprezentacije.

Hrvatski branič neće dugo izbivati s travnjaka, a moći će trenirati s posebnom maskom.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 12:58