StoryEditor
srpski predsjednik

Vučić stvarno ima komplekse od Hrvata: Lijepio sličice u album pa kazao kako Srbija može pobijediti i Vatrene

Piše desk  /  15.06.2024., 09:27h

Na društvenim se mrežama pojavio video u kojem srpski predsjednik Aleksandar Vučić popunjava album sa sličicama za Europsko prvenstvo. Album pripada njegovom sedmogodišnjem sinu Vukanu, koji je u albumu polijepio samo Srbiju. Oca Aleksandra zamolio je da mu pravilno zalijepi grp Srpskog nogometnog saveza, što je Vučić i otkrio: "Ovo je Vukanov album za Europsko prvenstvo."

"Popunjena je samo reprezentacija Srbije, a zamolio me je da mu točno zalijepim ovaj grb Fudbalskog saveza. Nitko neće spavati u nedjelju kada budemo igrali s Englezima. Nitko neće biti na ulici. Ne znam, ljudi, jeste li primijetili. Svi se pravimo da ništa ne očekujemo. Ustvari se svi potajno nadamo da lijepo pobijedimo Engleze, Dance i Slovence. Pa tko god onda dolazio. Onda bismo mogli pobijediti i Hrvate", dodao je Vučić.

Potom je završio: "E sad, možda i izgubimo od svih njih, ali za nas je najvažnije da se ljudi bore, pa ćemo da vidimo." Srbija sutra od 21 sat igra protiv Engleske, a u skupini su još Danska i Slovenija.

Dnevnik.ba

17. srpanj 2024 07:13