StoryEditor
instagram

Ronaldova sestra uzvratila udarac treneru Manchester Uniteda: "Takvog kao tebe više nikad neće vidjeti"

Piše desk  /  22.10.2022., 08:31h

Najstarija sestra Aveiro, Elma (49) okomila se na Ten Haga uzrečicama "karma postoji", "Bog nikad ne spava" i sličnima. Iako nije imenovala trenera ‘crvenih vragova‘, zna se koga je to išlo

Kad god Cristiano Ronaldo upadne u žižu javnosti u negativnom kontekstu, možete biti sigurni da će uslijediti istupi članova njegove obitelji na društvenim mrežama, ponajprije majke i sestara. Iznimka nije bio ni incident s kraja utakmice Manchester Uniteda i Tottenhama.

Mediji diljem svijeta prenijeli su vijest da je CR7 otišao s klupe prije završetka utakmice zato što ga je trener Erik ten Hag poslao na zagrijavanje, a onda odlučio da ga ipak neće uvesti u igru. Drugi tvrde da je Nizozemac rekao Ronaldu da se pripremi za ulazak, a da je ovaj to odbio. Kako god, Portugalac je izbačen iz momčadi, a možda će morati platiti i kaznu od milijun funti.

A onda se javila najstarija sestra Aveiro, Elma (49) i okomila na Ten Haga uzrečicama "karma postoji", "Bog nikad ne spava" i sličnima, piše The Sun. Iako nije imenovala trenera 'crvenih vragova', zna se koga je to išlo... Ranije ovog tjedna medijske napise o potencijalnom otkazu Ten Hagu već nakon prve polovice sezone, Elma je napisala: "prekasno". Nakon što je Ten Hag 'dobio svoje', objavu na društvenim mrežama posvetila je uvrijeđenom bratu.

"Ti ćeš uvijek biti naš najveći ponos. Mene, cijele naše obitelji, svih koji znaju tko si i kakav si profesionalac, ponos nacije, ponos gotovo čitavog svijeta (postoji oni koji te vole, ali te pljuju jer žive u tami). Takvog kao tebe više nikad neće vidjeti, profesionalca i osobu koja se posvetila i dala dušu onomu što voli najviše na svijetu (nogomet). Najljepše si ljudsko biće koje sam upoznala u životu, za tebe bi išla na kraj svijeta. Ne moram ti reći koliko te volim, koliko smo posebni kao obitelj. Presretna sam i preponosna što imam istu krv kao ti. Volim te. Volim te", napisala je Elma Aveiro, prenosi 24sata.hr.

Podsjetimo, Ronaldo je u prošloj sezoni s 24 gola bio najbolji strijelac Manchester Uniteda, no pod novim trenerom u Premiershipu je startao tek dvaput od prve minute, a time se odluka 'crvenih vragova' da ga zadrže u svlačionici, usprkos njegovim zahtjevima za odlaskom iz kluba, čini sve manje jasnija.

Dnevnik.ba

03. svibanj 2024 00:34