StoryEditor
transferi

Španjolski novinar: Modrić u siječnju prelazi u Manchester United

Piše desk  /  20.10.2023., 12:34h

Manchester United razmišlja o dovođenju Luke Modrića, tvrdi španjolski novinar Eduardo Inda. United ove sezone igra očajno, nalazi se na 10. mjestu Premier lige s 12 bodova iz osam utakmica, a u Ligi prvaka je izgubio od Bayerna i Galatasaraya.

"Modrić još ne zna gdje će završiti sezonu. Postoje klubovi koji se raspituju za njega, a jedan od njih je Manchester United. Jedini problem je što je United zadnji u svojoj skupini u Ligi prvaka i vjerojatno nakon Božića neće više biti u tom natjecanju", rekao je Inda, urednik OKDiarija.

"Modrić želi igrati i žali se da nema natjecateljskog ritma. United zna da Modrić nije sretan u Realu i raspituje se kako ga može dovesti u siječnju", dodao je Inda.

Kapetan hrvatske reprezentacije je prije ove sezone produljio ugovor s Realom na još jednu godinu, ali je razočaran statusom kod Carla Ancelottija jer je većinu utakmica počeo na klupi. 

"Modrić će pričekati dva mjeseca da vidi hoće li mu se status promijeniti. Tek tada će odlučiti što će s karijerom", izjavio je Inda o 38-godišnjem veznjaku koji je u madridskom klubu još od 2012. godine.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 17:18