StoryEditor
ne slaže se s izborom

Ronaldo izazvao kaos nakon što je lajkao i komentirao objavu da je Messi ‘ukrao‘ Zlatnu loptu

Piše desk  /  01.12.2021., 16:58h
Cristiano Ronaldo izazvao je kaos u komentarima ispod jedne objave na Instagramu u kojoj se kritizira Lionela Messija i krađom naziva to što je on proglašen najboljim igračem svijeta u izboru France Footballa

"Kome je na kraju nagrada otišla u ruke? Naravno, Messiju, koji je osvojio samo Kup kralja s Barcelonom. Nije postigao gol protiv Reala od trenutka kada je Ronaldo napustio klub, nestajao je u svim velikim utakmicama ove godine i osvojio je Copa Americu, koja se treba održavati svake četiri godine. Nije zabijao ni u polufinalu ni u finalu. Igra u prilično slaboj sezoni za PSG individualno", piše profil koji su napravili Cristianovi fanovi i koji prati 330 tisuća ljudi.

"Za Cristiana Ronalda ova nagrada treba biti 300 posto neupitna. Nije bitno što je postigao najljepši gol škaricama, postao prvak u klubu, najbolji strijelac svuda i strijelac hat-tricka na Svjetskom prvenstvu, oni pronađu način da mu oduzmu priznanje.

S Messijem je to potpuno drugačije. Može imati lošu sezonu, pronađu način da mu daju nagradu. Krađa. Prljavština. Sramota! Jednostavno žalosno. Tko je vidio, vidio je. Svi koji su dovoljno pametni, znaju tko je zaslužio nagradu. Dobiti nagradu a da je ne zaradiš je lažna sreća bez ponosa. Bez obzira na to sve, CR7 će zauvijek biti najbolji u povijesti", stoji u objavi koju je Ronaldo lajkao i komentirao.

"Činjenice", napisao je portugalski nogometaš i stavio palac gore. Taj njegov komentar ima 70 tisuća lajkova i 16 tisuća komentara. Objava je u međuvremenu obrisana.

Ronaldo je u izboru za Zlatnu loptu završio na šestom mjestu pa Messi sada ima dvije nagrade više od njega.

Dnevnik.ba

06. svibanj 2024 13:52