StoryEditor
hrvatski kapetan

Modrić na žestokom udaru navijača Reala jer je svoj glas dao Messiju

Piše desk  /  16.01.2024., 10:59h

Lionel Messi proglašen je najboljim nogometašem svijeta u FIFA-inom izboru. U tijesnoj utrci za nagradu The Best slavio je ispred Erlinga Haalanda, koji je osvojio jednak broj bodova kao i Messi. Pobjednika su odlučili glasovi kapetana, a Argentinac ih je dobio više. Među njima je bio i glas hrvatskog kapetana Luke Modrića, koji se zbog toga našao na udaru Realovih navijača na društvenim mrežama.

Modrić je među najbolje igrače svijeta uvrstio sunarodnjaka i suigrača iz hrvatske reprezentacije Marcela Brozovića, kojega je stavio na treće mjesto. Na drugom mjestu njegova popisa nalazi se Rodri, dok je najboljim proglasio Messija.

Messi, danas član momčadi Inter Miami koja se natječe u MLS-u, bio je najsjajnija zvijezda Barcelone koja je u više navrata zaustavljala Real u pohodima prema titulama. Odigrao je 47 utakmica protiv Reala, s Barcom pobijedio u njih 20, 11 puta remizirao i 16 puta izgubio. Učinak u ogledima protiv Reala mu je 26 golova i 14 asistencija.

Modrić je svoj glas Messiju dao kao kapetan hrvatske reprezentacije, a isto je napravio i Federico Valverde, kao kapetan urugvajske reprezentacije. Obojica su se našla na žestokom udaru navijača. Neki idu toliko daleko da traže da Modrić napusti klub, i, za razliku od upisa na društvenim mrežama nakon utakmica kada mu se dive, nazivaju ga idolom, ikonom i najboljim veznjakom svih vremena, sad ostavljaju upise s potpuno drugačijim tonom.

Vrijeđaju ga, nazivaju starcem, govnom, traže od predsjednika kluba Florentina Pereza da ga pošalje u MLS, čude se njegovom izboru i pitaju se zašto je to napravio.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 23:05