StoryEditor
crna gora tuguje

Nogometaš (21) izgubio bitku za život, preminuo dva dana nakon strašne nesreće

Piše desk  /  27.11.2021., 11:50h
Njegovi klubovi i suigrači, ali i veliki broj nogometaša, trenera, sportskih radnika, navijača, molili su se i nadali da će sve biti u redu, ali stigle su najgore vijesti

Crna Gora tuguje. Od posljedica prometne nesreće noćas je preminuo 21-godišnji nogometaš Mirza Đurđević, javljaju Vijesti.me. Nosio je dres prvoligaša Jezera, odakle je ljetos stigao iz Petrovca, gdje je proveo tri prethodne sezone.

Njegovi klubovi i suigrači, ali i veliki broj nogometaša, trenera, sportskih radnika, navijača, molili su se i nadali da će sve biti u redu, ali stigle su najgore vijesti.   

Liječnici su mu se više od 24 sata borili za život, ali ovu utakmicu nije pobijedio. Utakmica protiv Podgorice na "DG areni" prošle subote bila je njegova posljednja u životu.

Podsjetimo, Mirza je sudjelovao u nesreći u četvrtak u jutarnjim satima u mjestu Sjerogošte, nadomak Kolašina. Prevezen je u Opću bolnicu u Bijelom Polju, a zatim i u Hitni prijem Kliničkog centra Crne Gore.  Iz Operativno komunikacijskog centra Uprave policije Vijestima je rečeno da je Đurđević bio za upravljačem jednog od četiri automobila koja su sudjelovala u nesreći, a čiji uzrok se utvrđuje.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 02:06