StoryEditor
nešto se kuha

Nikoličius raspametio navijače Hajduka: Hrvatski reprezentativac i bivši igrač Dinama stiže na Poljud?

Piše desk  /  25.03.2022., 15:12h
Odjeknula je vijest kako postoji mogućnost da će zagrebački Dinamo dovesti svog bivšeg igrača Dejana Lovrena. Jednako velika bila bi vijest o kojoj se priča i u taboru rivala. Nikola Moro, bivši igrač Dinama, mogao bi do kraja sezone prijeći u redove Hajduka.

Podsjetimo, UEFA je zbog napada na Ukrajinu omogućila igračima koji igraju u ruskim klubovima da suspendiraju ugovore i da u drugim klubovima odigraju ostatak sezone. Rusiju su već napustili deseci stranih nogometaša, među kojima i povremeni hrvatski reprezentativac Filip Uremović, koji će do kraja sezone igrati u Sheffield Unitedu.

Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius na Instagramu je objavio fotografiju s hashtagom "bit će toga još". To je zapalilo val nove euforije kod hajdukovaca koji su njegov profil, ali i onaj Nikole More, zasuli porukama da bivši dinamovac dođe na Poljud.

Nekoliko izvora s interneta spominje mogućnost tog transfera, a dodatnu nadu probudila je činjenica da Moro na Instagramu prati Hajduk i Livaju, ali i Nikoličiusa. Moro je rođen u Splitu, ali je u Dinamo stigao s 11. godina. Između 2016. i 2020. godine skupio je 114 nastupa za Plave, a onda je za 8.5 milijuna eura prešao u moskovski Dinamo, za koji igra dvije sezone.

Dnevnik.ba

14. svibanj 2024 21:47