StoryEditor
twitter

Modrić se oglasio nakon utakmice: "Priča se da je netko promašio nemoguće..."

Piše desk  /  11.11.2022., 09:13h

Nevjerojatni promašaj Luke Modrića glavna je priča utakmice Real - Cadiz (2:1) u 14. kolu La Lige.

Real je deset minuta prije utakmice koju je morao dobiti kako bi zadržao korak s vodećom Barcelonom imao komfornu situaciju. Aktualni prvak je protiv pretposljednje momčadi lige vodio 2:0, a Modrić je s loptom bio sam na pet metara od gola nakon što ga je savršeno poslužio Vinicius.

Ipak, Realov kapetan je iz te situacije uspio promašiti okvir gola, a njegov promašaj postao je viralan. Ubrzo je Cadiz smanjio pa je umjesto rezultata 3:0 za Real domaćin na kraju ušićario minimalnu pobjedu. 

Modrić je nakon utakmice na profilima na društvenim mrežama šaljivo komentirao promašaj karijere: "Priča se da je netko promašio nemoguće..."

Ispod njegovog posta na Instagramu stotine tisuća obožavatelja ga tješe i uvjeravaju da je usprkos tome što je nevjerojatno promašio gol i dalje jedan od najvećih. Izdvajaju se komentari Realovih zvijezda. "Zaboravi, prijatelju. Smanjili su gol, nisi ti kriv", napisao je Fede Valverde. "Ništa se nije dogodilo", dodao je Vinicius. "Nije bilo dovoljno mjesta", piše Lucas Vazquez, prenosi Index Sport.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 13:53