StoryEditor
ponovno oduševio

Marca: Valencia se žali zbog penala, ali zapravo samo nije znala protiv Modrića

Piše Desk  /  09.01.2022., 11:32h
Luka Modrić i u 2022. nastavlja s odličnim predstavama, a Marca ga je uz Viniciusa izdvojila kao ključnog igrača Realove pobjede nad Valencijom 4:1.

Iako nije ni zabio ni asistirao, istaknuo se izvrsnim udarcem koji je odsjeo na gredi, a cijelo je vrijeme maestralno dirigirao igrom Madriđana, prenosi Index.hr.

Real je poveo u 43. minuti iz penala koji je realizirao Karim Benzema. U nastavku je Vinicius zabio dvaput, Guedes je nakratko smanjio, a konačni rezultat svojim drugim golom postavio je Benzema.

"Modrić uveo red protiv Valencije", naslov je teksta na Marci, koja je hrvatskog kapetana i brazilskog napadača ocijenila najbolje od svih realovaca.

"Valencia se može žaliti zbog penala prije samog odmora, ali to joj je mala utjeha. Nisu zapravo znali kako zaustaviti Modrića, koji je igrao snagom mladića i mudrošću veterana", piše Marca u uvodu u članak.

"Hrvat zna sve tajne igre, kao da je unaprijed znao što će protivnik raditi, kamo će lopta ići i kad treba pritisnuti protivnika. Svaka lopta koju je dodirnuo je luksuz, ali potez koji je rezultirao gredom bio je čista klasa. Real je zaslužio voditi u prvom poluvremenu i bez penala."

Trener Carlo Ancelotti izvadio je Modrića iz igre u 70. minuti, uz ovacije Bernabeua, a šest minuta kasnije Valencia je smanjila, ali nije bila ni blizu potpunog povratka. Modrić je poslije utakmice na Instagramu zahvalio navijačima na pokazanoj ljubavi.

Ancelotti je tu izmjenu napravio s mislima okrenutima prema srijedi, kada Real igra utakmicu Superkupa protiv Barcelone. Prvi Clasico u 2022. igrat će se u Saudijskoj Arabiji.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 22:00