StoryEditor
hrvatski veznjak

Marca: Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu predvodi neumorni, problematični tip

Piše desk  /  12.12.2022., 17:16h

"Na njegovoj je koži njegov život", piše Marca pa spominje da je tetovirao imena djece, ali i emotikon koji nalikuje njegovoj proslavi golova

O Marcelu Brozoviću na ovom Svjetskom prvenstvu pisalo se kao o neumornom igraču koji niže kilometre iz utakmice u utakmicu i njima ruši rekorde. Pisalo se i da voli slaviti važne pobjede uz pivo i cigare, ali i o tome da je velikodušna osoba koja je donirala udžbenike hrvatskim školama i platila operaciju kuka ženi koju nikad nije upoznao. Marca u predstavljanju sjajnog hrvatskog veznjaka piše o još nekim problemima i iznenađenjima koja je priređivao suigračima i navijačima, prenosi Index.hr.

Tekst započinje citatom Ivana Perišića. "Nadmašio si samoga sebe", poručio mu je Perišić nakon što je Brozović otkrio novu tetovažu, onu bombe koju si je dao napraviti na vratu. Navodi se da su ga objave na društvenim mrežama, na kojima je prilično aktivan, više puta uvele u probleme. Kao onda kad je objavio fotografiju iz svog bazena u penthausu sa San Sirom u pozadini.

Problemi s policijom

Spominje se i oduzimanje vozačke dozvole, odlazak policije u bolnicu u Milanu jer je "izgubio živce", da je bio u središtu sukoba između Maura Icardija i Wande Icardi, zbog navodnog upuštanja u romantičnu vezu s njom, što je demantirao i na sudu, sukob s tadašnjim Interovim trenerom Frankom de Boerom... pa se prelazi na njegove tetovaže.

"Na njegovoj je koži njegov život", piše Marca pa spominje da je tetovirao imena djece, ali i emotikon koji nalikuje njegovoj proslavi golova. Španjolske čitatelje informira se i o kafiću "koji je njegova obitelj otvorila u Velikoj Gorici, u kojem je posebno mjesto za njegovu strast: pikado". Tu se citiraju i riječi Marcelova oca Ivana:

"Marcelo je zapravo tražio stan u Velikoj Gorici, ali nikako nije mogao pronaći nešto što mu potpuno odgovara. I na kraju je nekako došlo do toga da je kupio kuću koja ima ono što je zapravo uvijek želio, lokal u kojemu može igrati pikado."

Krokodil

Sljedeći dio teksta posvećen je "krokodilu". "Nije ga izmislio, ali ga je proslavio. Bio je blizu mjesta kad je vidio namjere Luisa Suareza na Camp Nouu. Legao je na travnjak iza živog zida, a lopta ga je pogodila i spasila Inter. Kasnije je na društvenim mrežama objavio fotografiju sebe u odijelu reptila i svojoj karakterističnoj pozi."

Tekst završava još jednim citatom Brozovićeva oca. U njemu se navodi njegova volja za žrtvom i teškim radom koji su Marcela doveli do uspjeha.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 10:47