StoryEditor
zaludio francuze

Lovro Majer izdominirao: Upisao je tri asistencije na istoj utakmici

Piše Desk  /  05.12.2021., 15:20h
Hrvatski reprezentativac Lovro Majer nastavio je sa sjajnim igrama za Rennes pa je u nedjeljnoj utakmici protiv Saint-Etiennea upisao tri nove asistencije. Dvije od njih stigle su u prvom poluvremenu utakmice, posljednja na otvaranju drugoga dijela susreta koji je završio s 5:0 za Rennes.

Majer je za Rennes u osam ligaških utakmica ostvario učinak od jednog gola i jedne asistencije, a sad ga unaprijedio s novim loptama koje su njegovu momčad odvele prema golovima i slavlju. Prvo je s centra igrališta lijepo uposlio Martina Terriera u 22. minuti, a onda šest minuta kasnije s desne strane poslao odličnu loptu do istog igrača, koji ju je petom poslao u gol, prenosi Index.

Igrao od 81. minute

Na početku drugog poluvremena, u 48. minuti upisao je i treću asistenciju, ponovno dodavši sad već dvostrukom strijelcu. Tim golom Rennes je povisio na 4:0 jer je krajem prvog dijela loptu u svoju mrežu pospremio i domaći igrač Yvann Maçon.

Majer je igru napustio u 81. minuti, prepustivši svoje mjesto na terenu Lesleyju Ugochukwuu. Upravo on je u 83. postavio konačnih 5:0.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 07:30