StoryEditor
hrvatski nogometaš

Lovren: "I dalje sam u šoku, svašta sam doživio u karijeri, ali ovo nikada. Imam osjećaj kao da živim negdje na nekom istoku, a ne u Europi"

Piše desk  /  31.10.2023., 08:19h

Nakon incidenta u Marseilleu, kada je autobus Lyona kamenovan na putu prema stadionu, javio se bivši Vatreni Dejan Lovren.

I dalje sam u šoku, poručio je Lovren te je istaknuo kako je svašta doživio u svojoj karijeri, ali ovako nešto nikada. 

"Mislio sam da treba pod hitno nešto promijeniti jer ovo što se događa nije ista Francuska kad sam ja bio tu prije 13, 14 godina, ovo je totalno ludo. Meni su nedavno htjeli opet ući u stan, makar živim u nekoj sigurnoj zgradi. Tako da evo, sad mi je čovjek ispred vrata, osiguranje mi je tu konstantno. Mislim, ja ne znam može li normalan čovjek ovako živjeti", rekao je za RTL.

‘Treba pod hitno nešto promijeniti‘

Ovo nije normalan život, nastavio je Lovren. "Ustvari, imam osjećaj kao da živim negdje daleko na nekom istoku, a ne u Europi. Zato kažem. Hitno se mora nešto promijeniti", naglasio je igrač Lyona.

Poručio je da se ne osjećam ugodno ondje. "Svakim korakom gledaš hoće li se što dogoditi ili ne. Pljačke su konstantno. Sad ja kažem, zato treba pod hitno nešto promijeniti", zaključio je bivši Vatreni.

Podsjetimo, derbi susret desetog kola francuskog nogometnog prvenstva između Marseillea i Lyona otkazan je nakon što je autobus Lyona kamenovan na putu prema stadionu Velodrome, pri čemu je trener Fabio Grosso ozlijeđen.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 21:06