StoryEditor
trener liverpoola

Klopp tijekom slavlja izgubio vjenčani prsten, spasio ga kamerman

Piše desk  /  02.01.2024., 10:24h

Liverpool je u sklopu 20. kola Premier lige srušio Newcastle 4:2 i tako zadržao vrh prvenstvene ljestvice. Mohamed Salah ušao je u povijest Liverpoola zabivši 150. i 151. premierligaški pogodak u crvenom dresu. U drugom poluvremenu padala je jaka kiša i uvijek neumorni trener Jurgen Klopp skakao je u svojem trenerskom prostoru uz aut liniju.

Kada je utakmica završila trener je utrčao na travnjak pozdraviti svoje igrače, suparnike i navijače, kao što i uvijek čini, ali ovaj put ostao je bez vjenčanog prstena tijekom slavlja. Podigao je ruke u znak zahvale navijačima pa osjetio da prstena nema. Krenuo je u potragu, zamolio i jednog od redara na travnjaku da mu pomogne, a nakon kratke potrage stvar je spasio kamerman. 

‘On je moj junak‘ 

Snimatelj je vidio trenutak kada je Kloppu prsten ispao i prvi ga je pronašao. Njemački trener ga je pokupio s travnjaka uz olakšanje i osmijeh na licu. Izbjegao je bijes supruge kod kuće, ali navijači mu nisu dali mira.

"Zamisli da je to morao kod kuće objašnjavati" i "Svaka čast snimatelju jer bi ga supruga ubila", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Klopp je priznao da ne voli nakit, ali da bez vjenčanog prstena ne bi mogao živjeti. "Snimatelj koji ga je pronašao moj je junak za 2024. godinu", dodao je. 

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 02:58