StoryEditor
Nenad Šoštarić

Hrvatski izbornik ljut na suce: " Nije nam dosuđeno dosta sedmeraca na pivotu! Jako nam nedostaje Ćamila"

Piše desk  /  10.11.2022., 21:03h

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u prvom je susretu skupine I drugog kruga Europskog prvenstva u Ljubljani izgubila od domaćina Slovenije s 18:26.

Hrvatska je tako ostala na dva osvojena boda i praktički bez izgleda za plasman u polufinale, u koje vode samo prva dva mjesta u skupini, dok je Slovenija stigla na učinak od četiri boda. Četiri boda ima i Norveška, po dva boda imaju još Švedska i Danska, dok je Mađarska bez bodova.

"Nikoga ne možeš pobijediti sa šest golova u poluvremenu. Obrambeno je to još izgledalo u redu, ali propustili smo puno zicera, njihova vratarka je bila igračica utakmice, to dosta govori. Također želim napomenuti da nam nije dosuđeno dosta sedmeraca na pivotu, što nije bio slučaj na drugoj strani", rekao je hrvatski izbornik Nenad Šoštarić.

"Jako nam nedostaje Ćamila Mičijević. Još nekoliko igračica nam je ozlijeđeno, mi trenutačno bolje od ovoga nemamo. Cure kroz ovakve turnire moraju učiti, odrastati i shvatiti da je velika razlika igrati za reprezentaciju ili klub. Dogodilo nam se nešto slično i s Norveškom."

Dnevnik.ba

02. svibanj 2024 09:22