StoryEditor
"baš peče"

Evo što je Guardiola izjavio nakon šestog ispadanja u polufinalu, najbolnijeg dosad

Piše desk  /  05.05.2022., 07:12h
Real je napravio novo čudo u Ligi prvaka. Kraljevi preživljavanja uspjeli su još jednom kad su ih svi otpisali. Nakon nevjerojatnih povrataka u osmini finala protiv PSG-a i u četvrtfinalu protiv aktualnog prvaka Europe Chelseaja, Real se senzacionalno vratio i u polufinalu protiv Cityja.

Momčad Pepa Guardiole je u Madrid stigla s 4:3, a do sudačke nadoknade uzvrata na Bernabeuu je imala 1:0. Malo tko je vjerovao da Real može do preokreta, ali on se dogodio. Dva puta Rodrygo u nadoknadi vremena i jednom Benzema iz penala u produžecima odveli su Real u finale protiv Liverpoola.

"Radi se o tome da dalje ide onaj tko zabije više golova. A oni su zabili više. Imao sam i prije teške poraze u Ligi prvaka, poput onog kad sam s Barcelonom ispao od Chelseaja. Teško nam je, ne mogu to poreći. Ovaj poraz baš peče. Bili smo tako blizu. Nismo igrali dobro u prvom poluvremenu, ali to je normalno u ovakvom natjecanju'', prve su izjave trenera Cityja Pepa Guardiole nakon ispadanja njegove momčadi, a njegovog ukupno šestog u polufinalima Lige prvaka.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 23:52