StoryEditor
Frank Khalid

Engleski milijunaš pitao tko je bolji, Modrić ili Rakitić, izvukao statistiku i razbjesnio navijače: ‘Pa je li ovo moguće?‘

Piše desk  /  19.06.2022., 09:44h

Frank Khalid je veliki je zaljubljenik u nogometu i svoja razmišljanja o ‘najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu‘ često dijeli na društvenim mrežama

Poznati engleski milijarder, vlasnik restorana, sportske agencije i filmskog studija, Frank Khalid, veliki je zaljubljenik u nogometu i svoja razmišljanja o "najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu" često dijeli na društvenim mrežama.

Jedna od njegovih posljednjih objava posvećena je velikim hrvatskim veznjacima, kapetanu Vatrenih Luki Modriću te bivšem reprezentativcu Ivanu Rakitiću, prenosi Sportski.net.

Khalid je objavio fotografiju našeg dvojca s njihovim brojem nastupa, asistencijama i pogocima te postavio pitanje tko je od njih dvojice imao bolju karijeru.

Odmah je dobio puno odgovora na svoje pitanje. Većina ljudi smatra da je Modrić bolji igrač, iako je Rakitić zabio više golova, a dio njih je bio bijesan zašto je uopće postavio to pitanje kada se pogleda Modrićeva duga karijera, osvojeni trofeji i općenito kvaliteta.

"Je li moguće da ovakvo pitanje postavlja netko tko gleda nogomet?", "Ovo je samo još jedan dokaz da je statistika glupost, ne mogu vjerovati", "Njih dvojica nisu s iste planete" neki su od komentara.

Dnevnik.ba

07. kolovoz 2022 23:26