StoryEditor
ulična košarka

DangerousMeridianbet pobjednik Mostar Streetball turnira

Piše desk  /  16.07.2022., 14:40h

Pobjedničkoj ekipi pripala je nagrada od 2.500 maraka

Crnogorska momčad Dangerous Meridianbet osvojila je Streetball Mostar turnir koji je sinoć završio u gradu na Neretvi. Oni su u finalu pobijedili bosanskohercegovačku momčad Ba.Riba u iznimno neizvjesnoj završnici.

Iako je ekipa Ba.Ribe vodila veći dio dio susreta presudila je hladnokrvnost i upornos tmomčadi 'Dangerousa', a posebice Marka Koljevića. Pobjednik u tricama bio je Rajko Gutalj. Pobjedničkoj ekipi pripala je nagrada od 2.500 maraka koju je uručio direktor košarkaške reprezentacije BiH Vedran Princ, dok je drugoplasiranoj Ba.Ribi 1000 maraka i priznanje dodijelio predsjednik HDZ-a Mostara Slaven Zeljko.

image

DangerousMeridianbet pobjednik Mostar Streetball turnira

MOSTAR STREETBALL

U revijalnome susretu snage su odmjerili organizatori Mostar Streetball i ekipa mostarskog gradonačelnika Marija Kordića koji je također nazočio dijelu sinoćenjeg programa.

Turnir je dio službenog FIBA-ina programa ovoga ljeta, a održava se u sklopu Mostar Open Cityja. U Mostaru se nakon niza godina igrala sjajna ulična košarka unatoč velikoj vrućini koja ovih dana vlada u gradu na Neretvi.

Na završnici koja je igrala na trgu ispred Hrvatskoga doma hercegaStjepana Kosače okupilo se višestotina Mostaraca, ali i brojni gosti i turisti koji ovih dana dolaze u hercegovačko središte.

Dnevnik.ba

18. svibanj 2024 23:28