StoryEditor
Bernie Ecclestone

Bivši prvi čovjek Formule 1 uhićen u Brazilu

Piše desk  /  26.05.2022., 19:36h

Ecclestone je u društvu supruge Fabiane u svibnju prisustvovao na nekoliko događaja koji su se održavali u Brazilu. Družio se ondje i s trostrukim F1 prvakom Nelsonom Piquetom.

Bernie Ecclestone (91), bivši i dugogodišnji prvi čovjek Formule 1, uhićen je tijekom ukrcavanja u privatni avion kojim je trebao na put u Švicarsku nakon što je među njegovom prtljagom pronađen pištolj za koji nije imao dozvolu. Vijest je potvrdila tamošnja policija otkrivši da je vatreno oružje uočeno tijekom skeniranja kovčega prije leta. Ecclestone je potvrdio da je vlasnik oružja, ali i dodao da nije znao kako se ono našlo u prtljazi. Nakon što je platio jamčevinu dozvoljen mu je let, prenosi Index.hr.

Ecclestone je u društvu supruge Fabiane u svibnju prisustvovao na nekoliko događaja koji su se održavali u Brazilu. Družio se ondje i s trostrukim F1 prvakom Nelsonom Piquetom.

Ecclestone je, podsjetimo, prije nepune dvije godine dobio sina s 46 godina mlađom suprugom. Iz prijašnjih brakova ima i tri kćeri. Njegova najstarija kći Deborah ima 66 godina, a dobio ju je s prvom suprugom Ivy Bamford. Sa Slavicom Radić ima dvije kćeri, 37-godišnju Tamaru i 33-godišnju Petru.

Dnevnik.ba

19. srpanj 2024 00:52