19.02.2022., Split - Vjencanje Hane Huljic i Petra Grase u crkvi sv Dominika. Photo: Miroslav Lelas/PIXSELLMIROSLAV LELAS/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
Petar Grašo i Hana Huljić

Započelo je vjenčanje godine u Hrvatskoj; stigle prve fotografije

Piše desk  /  19.02.2022., 19:52h
U Splitu je počelo vjenčanje godine, a Petar Grašo i Hana Huljić sudbonosno da izreći će u crkvi Svetog Dominika. Mladenci su na vjenčanje krenuli iz spltiskog hotela Harmony, a ceremonija je počela oko 19 sati.

Nakon što su ušli u crvku, vrata su zatvorena, a ispred su stali zaštitari.

Na vjenčanje je stigao bivši košarkaš Žan Tabak sa suprugom, a ubrzo nakon njega u crkvu je stigla Hanina teta Brankica su suprugom Ivanom Šolom. Hanin brat Ivan Huljić odabrao je elegantno bordo odijelo za sestrino vjenčanje i u crkvu je došao bez pratnje. Košarkaš Dino Rađa u crkvu je došao u pratnji supruge Viktorije koja je izabrala upečatljivo crveno odijelo, a s njima u društvu je bio i njihov najmlađi sin.

Prije samih mladenaca u crkvu su istim vozilom stigli bračni par Vjekoslava i Tonči Huljić te Snježana i Zoran Grašo, a nakon njih pred crkvu su stigli i mladenci s kumovima, javlja Večernji list.

Hana je za vjenčanje odabrala vjenčanicu koju je samo za nju dizajnirao modni brend Arileo s kojima godinama surađuje i koji su radili haljine za brojne društvene događaje na kojima se pojavljivala. 

Kako se pisalo svadba i večera poslije bit će samo za uski krug prijatelja i obitelj, a Hana i Petar veliko slavlje s prijateljima namjeravaju organizirati nakon ljeta. Svoju ljubav su Hana i Petar u tajnosti držali do listopada prošle godine kada su prvi put snimljeni zajedno u šetnji centrom Zagreba, a ubrzo nakon toga Hana se i preselila kod Petra.

Romansa dvoje glazbenika čije su obitelji već desetljećima prijateljski i poslovno povezane rodila se prošlog ljeta, nedugo nakon što je javnost saznala kako su nakon 24 godine veze prekinuli Danijela Martinović i Petar.

Pripreme za vjenčanje o kojemu bruji cijeli Split počele su još u petak na večer. Hana i Petar za svoje najbliže prijatelje i obitelj organizirali su momačko-djevojačku večer i to u restoranu Privor u Žrnovnici.

Bili su tu Grašini vjenčani kumovi, bivši košarkaš Dino Rađa i njegova supruga Viktorija te slovenski chef, sommelier i ugostitelj Tomaž Kavčič i njegova supruga Flavija, košarkaška legenda Žan Tabak sa suprugom Goranom, Hana s mamom Vjekoslavom i kumom Domenicom Žuvelom, Grašini roditelji Zoran i Snježana i drugi bliski prijatelji, doznaje Jutarnji list.

U subotu poslijepodne su, pak, organizirali foto-shooting u jednoj splitskoj vili uz more i snimili romantične i svečane fotografije za svoj vjenčani album.

Styling vjenčanice Hane Huljić - haljini brenda Arileo,  nadahnuta je  50-im godinama 20. stoljeća. Na nogama ima cipele Ledenko koje su prilagođene stilu haljine, a na glavi  ukras kakav su često nosile mladenke u tom vremenu. Frizura i šminka splitskog frizera i vizažista Josipa Lijića upotpunila je mladenkin izgled filmske dive iz pedesetih godina.

Prema sadašnjim informacijama mladenci bi nakon vjenčanja sretan događaj trebali proslaviti  s trideset do četrdeset uzvanika, najvjerojatnije u restoranu Adriatic (Grašo), koji su godinama držali pjevačevi roditelji.

Restoran je spličanima poznat po odličnoj ponudi ribe i morskih plodova i tradicionalne dalmatinske kuhinje te jednom od najljepših pogleda s terase.

Dnevnik.ba

02. svibanj 2024 02:40