StoryEditor
Instagram

Voditeljica pozirala u tuđem stanu pa podijelila dojmove: "Prostori koji dišu, rasvjetna tijela od porculana... Raj"

Piše desk  /  03.09.2022., 07:34h

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek pozirala je na raskošnom stubištu zgrade pa je, oduševljena, fotografije objavila na Instagramu. Ovaj potez mnoge je njezine pratitelje potaknuo na sumnju da se radi o voditeljičinom novom domu.

Nikolina je pozirala u dugoj maslinastoj haljini s tamnim remenom, a za obuću je odabrala crne sandale. Stražnji dio kose svezala je u punđu, a sprijeda je ostavila nekoliko pramenova koji su padali preko njezina lica.

‘Najljepši klasicistički stan koji sam ikada vidjela, prostori koji dišu, pogled na skriveni čaroban park, kamene balustrade, rasvjetna tijela od porculana, ogromne sobe koje se mogu otvoriti u dvorane za balove… Ovo je, na primjer, unutarnje stepenište… Raj’, napisala je ispod fotografije.

‘Ovakva ljepota zaslužuje i takav interijer’, ‘Jedna divna žena’, ‘Raj za milijunaše’, ‘Prelijepo’, ‘Ljepotica za deset’, komplimentiraju joj pratitelji.

Pišek se, nakon nekoliko godina stanke, ponovno vraća na male ekrane i to na Unu TV gdje će voditi emisiju koja će se baviti životnim i intrigantnim temama.

‘Pričat ćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti suvremeni život. Različitost stavova će upravo donijeti dinamiku i zanimljiv ton, bit će lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve s ciljem da uljepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svijet oko nas’, izjavila je.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 22:48