StoryEditor
lolo jones

Ušla u peto desetljeće, nikad nije vodila ljubav: Prije sam imala šanse, sada gotovo da i nemam

Piše desk  /  17.08.2022., 13:08h

Svatko tko je ikada gledao atletiku dobro pamti Lolo Jones. Mnoge je začudila otkrivši detalje iz privatnog života.

Jones je kršćanka i želi nevina ući u bračnu zajednicu.

„Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali uvijek bi uslijedio raskid i moje srce bi bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi put imam seks tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca“, poručila je razočarana Lolo.

Čak joj ni javno priznanje nije pomoglo. Ipak, umjesto da joj postane lakše nakon priznanja, imala je još manji izbor mladića koji su željeli s njom stupiti u vezu.

"To je bila greška. To mi je ubilo sve izlaske nakon toga. Nisam imala šanse. Prije sam bar imala malo. Ranije sam uvijek razmišljala: 'OK, kako da mu kažem, trebam li sačekati dok me upozna kao osobu ili samo baciti bombu'" iskrena je Jones.

Upamćena je kao jedna od rijetkih sportašica u povijesti koje su se natjecale na ljetnim i zimskim olimpijskim igrama. Trčala je na 100 metara s preponama u Pekingu 2008. i Londonu 2012. godine, dok je u Sočiju sudjelovala u bobu.

Nedavno je objavila snimku u kojoj govori kako želi zasnovati obitelj. Kako nije pronašla čovjeka svog života odlučila se na umjetnu oplodnju, a prvi korak je zamrzavanje jajnih stanica.

Nakon jednog bolnog raskida poslije osam mjeseci veze napisala je između ostalog: "Nastavit ću se moliti  Bogu da me počasti čovjekom dostojnim njemu. Molim se godinama i mnogo sam suza prolila da mi Bog dozvoli da pronađem supruga. Čak sam se molila i Bogu da ako ne želi da se udam da ukloni tu želju iz mog srca. Ali kako su godine prolazile željela sam se udati sve više i želim imati svoju obitelji. Nastavljaju lomiti moje srce", poručila je.

Govorila je i o odnosu koji ljudi imaju prema njoj.

"Često me zadirkuju zbog toga što sam protiv seksa prije braka. Momci mi u inboxu pišu da sam stara, da sam isprana i da trebam završiti s tim. I tako zajecam. Gdje si Bože? Jedan dio Biblije kaže: Ako tražiš nešto u moje ime, uradit ću to. Tražila sam od Boga da ispoštuje želju mog srca. Tvoja riječ kaže da su dvoje bolji od jednog...", rekla je u jednom emisiji, prenosi nova.rs.

Dnevnik.ba

05. svibanj 2024 08:38