StoryEditor
pamela ramljak

Teški dani za hrvatsku pjevačicu: "Provalili su nam u stan, svi smo se zarazili, a dijete je završilo u bolnici"

Piše desk  /  23.10.2021., 21:12h
Posljednji mjeseci nisu bili nimalo laki domaćoj pjevačici Pameli Ramljak i njenoj obitelji.

Pjevačica je otkrila da joj je provaljeno u dom u kojemu živi sa suprugom Mladenom i dvoje djece, sinčićem Antunom i kćeri Mariom. No, da je to jedina nevolja koja joj se dogodila možda bi i traumu lakše proživjeli.

Uz sve to, pjevačica i obitelj uspjeli su se zaraziti koronavirusom. Nekoliko tjedana proveli su u izolaciji, a onda su se mališani ponovno razboljeli.

Nažalost ovaj put nije prošlo samo s kućnom njegom. Kći Maria završila je u bolnici s visokom temperaturom.

“Jesen. Počela je tako što su mi provalili u stan, ok, nije bilo strašno, samo puno pospremanja i dezinfekcije. Onda smo svi dobili COVID-19 i bili mjesec dana zatvoreni, i sad nakon konjunktivitisa koji su obadvoje imali prije par dana, sinoć u bolnici, mala kuri 39, kašlje po cijelu noć, nisam spavala jedno sedam dana duže od dva sata u komadu”; započela je pjevačica, a potom otkrila i da joj je samoj imunitet narušen.

“Naravno i meni imunitet u banani, trenutno dobila antibiotik… I tako, jesen, kiša, žuto lišće…. Baš volim jesen… NOT! E da, opet ne mogu raditi vikend, krasno”, napisala je Pamela na svom Instagram profilu.

Ispod objave su ubrzo uslijedile poruke podrške upućene pjevačici i njezinoj obitelji, a kako je i sama Pamela naglasila, najbitnije joj je samo da su svi zdravi.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 21:10