StoryEditor
nije mu uspjelo

Talijan pokušao izbjeći cjepivo protiv covida noseći lažnu ruku

Piše desk  /  03.12.2021., 19:09h
Jedan Talijan pokušao je izbjeći cijepljenje protiv covida noseći lažnu ruku.

50-godišnjak je došao na cijepljenje i podigao rukav da bi ga medicinska sestra cijepila. Na početku, medicinarka nije uočila ništa čudno jer je silikon izgledao slično koži. No, nakon što je malo bolje pogledala i dodirnula "ruku", zamolila je muškarca da skine majicu.

Ovaj se i tu pokušao izvući pa joj je rekao da - zažmiri. 

"Osjećala sam se uvrijeđeno", rekla je Filippa Bua za La Repubblicu. "Boja ruke mi je bila sumnjiva i zato sam zamolila čovjeka da mi pokaže ostatak ruke. Silikonski umetak je bio kvalitetno napravljen, ali nije odgovarao boji njegove kože", ispričala je.

Incident se dogodio u gradu Biella, tjedan dana nakon što je Italija objavila mjere kojima se necijepljenima zabranjuje niz društvenih, kulturnih i sportskih aktivnosti.

La Repubblica prenosi i da ovo možda nije bio izdvojen incident pošto je na Twitteru nedavno osvanula objava na talijanskom koja je sadržavala fotografiju silikonskog muškog torza koje se na Amazonu prodavalo za 488 eura. "Ako ovo nabavim, mislite da će primijetiti? Možda obučem i još odjeće ispod toga da me igla ni ne dotakne", napisao je nepoznati tviteraš.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 20:19