StoryEditor
Isabella Viola Lindblom

Švedska manekenka koja je umislila da je otok u Hrvatskoj njen ranije je optužena za nanošenje tjelesnih ozljeda

Piše desk  /  15.06.2022., 20:01h

Švedska manekenka Isabella Viola Lindblom, koja je više od mjesec dana boravila na nenaseljenom otoku Jazu kod Rogoznice umislivši da je njen, ranije je optužena za nanošenje tjelesnih ozljeda.

Godine 2020. muškarac po imenu Adriano Gonzalez podnio je tužbu protiv manekenke na sudu u Los Angelesu te još uvijek čeka na rješenje slučaja.

Podsjetimo, prema posljednjim informacijama, manekenka je napustila otok Jaz nakon što je policija izdala rješenje da napusti otok sa svim svojim stvarima u roku od 24 sata.

Isabella je kasnije navodno viđena u autobusu u Splitu.

Umislila da je otok njen

Podsjećamo, svjetski poznati model više od mjesec dana boravio je na nenaseljenom otoku Jazu kod Rogoznice. Prema ranijem pisanju šibenskog portala, Šveđanka je umislila da je otok njen. Rastjerivala je posjetitelje, a na otok je naselila i kokoši.

Navodno je spavala u mreži razapetoj među stablima. 

"Naš komunalni redar je izlazio dva-tri puta na dojave o neredu koji radi ta žena na otoku Jaz. Pomorska policija je također intervenirala, naplatila joj kaznu i dala rok od 24 sata da napusti otok. Zadnjih dana je ne viđamo pa ćemo ići provjeriti je li još tamo. Pomorska policija ponovno će obaviti izvide. Oni su svoje već odradili izdavši joj rješenje s kaznom i rokom za iseljenje s otoka", rekla je ranije Anita Živković, načelnica Općine Rogoznica.

Lindblom je rođena 1991. godine u Švedskoj, a jednu od prvih revija nosila je 2010. Pojavila se na naslovnici izdanja Votre Beauté Greece iz srpnja 2012. godine, a radila je i modeling za brendove poput Comme Des Garcons.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 20:45