StoryEditor
‘vjerujem‘

Počela prodaja ulaznica za veliki humanitarni koncert u Mostaru

Piše fena  /  10.04.2023., 13:14h

Udruga "Otac" na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru organizira veliki humanitarni koncert duhovne glazbe pod sloganom "Vjerujem", koji će se održati u subotu, 10. lipnja.

Prihod koncerta namijenjen je za pokretanje rehabilitacijskog centra za djecu i osobe sa poteškoćama u razvoju pri Caritasu u Mostaru i projekte centra "Marija - Naša nada" u Širokom Brijegu koji se odnose na djecu sa poteškoćama u razvoju, najavili su organizatori.

Na koncertu će nastupiti Alan Hržica, fra Marin Karačić, Vanessa Mioč i biskupijski zbor mladih ViDeMus iz Mostara, a organizatori su istaknuli kako je ovo prvi koncert duhovne glazbe ovakvih razmjera u Hercegovini.

Karte su već u prodaji i mogu se kupiti na online platformi kupikartu.ba, zatim u tržnom centru Mepas Mall u Mostaru, Franjevačkom samostanu (objekt Campanile) Mostar, župi sv. Mateja Rudnik-Mostar, župnom uredu mostarske Katedrale, župi sv. Ivana Apostola u Mostaru, župi Krista Dobrog Pastira Cim-Ilići Mostar, te u župnim uredima u Bijelom Polju kod Mostara, Buni, Stocu i brojnim drugim župama u Hercegovini, kao i centru "Marija - Naša nada" u Širokom Brijegu.

Cijena karte je 15 maraka, a ulaz je slobodan za osobe s poteškoćama u razvoju, kao i djecu do 8 godina starosti.

Iz udruge su poručili da, svi oni koji su u mogućnosti, podrže napore za poboljšanje položaja djece s poteškoćama u razvoju.

Dnevnik.ba

19. svibanj 2024 16:31