StoryEditor
Supertalent hrvatska

Mlada Filipinka koja je oduševila žiri i publiku svojim pjevanjem na hrvatskom pobjednica Supertalenta

Piše desk  /  25.12.2023., 09:21h

U jubilarnoj 10. sezoni showa Supertalent pobjedu je odnijela Chriztel Renae Aceveda.

Dvanaestogodišnja Chriztel već je na audiciji pokazala nevjerojatan talent, koji je posebno prepoznala publika u studiju te je nagradila zlatnim gumbom. Za spektakularan finalni nastup odabrala je pjesmu Doris Dragović "Molitva", upotpunivši je pjevanjem na hrvatskom i engleskom jeziku, prenosi Showbuzz.

"To kako si ti večeras pjevala je zapravo zašto postoji umjetnost i zašto mi kao publika živimo za ovakve trenutke. To kako si ti neke dijelove otpjevala iz samog korijena svoje duše je bilo užitak za slušati, uljepšala si nam večer i zaista je podigla na posebnu razinu", opisao je Fabijan nakon nastupa.

"Mi kao publika smo upravo tu da proživimo ovakve emotivne trenutke, ja si osobno ne mogu zamisliti ljepši Badnjak s ljepšom porukom, mislim da si večeras svim Hrvatima uputila jednu jako lijepu božićnu čestitku", rekla joj je Martina. "Ovo je danas bio najbolji nastup, najemotivniji, dirnula si nas sve u dušu, ovo je bilo maestralno, ti si naše pravo malo čudo", zaključila je Maja.

Raskošno finale

Chriztel je prije nekoliko godina rodne Filipine zamijenila Sv. Martinom na Muri. "U Hrvatskoj mi se sviđa što ima proljeće, jesen, što nije prevruće, tako mi paše. Živim u Svetom Martinu na Muri, selo koje je malo, ali lijepo, djeca su dobra, jako lijepa tradicija i jako mi se sviđa ovdje. Kad mi je mama rekla da ćemo doći u Hrvatsku jer je našla mog tatu, jako me je bilo strah jer sam se uvijek pitala što će drugi misliti kad vide jednu djevojčicu koja drugačije izgleda, ali kad sam krenula u školu, baš su svi napravili sve da se osjećam kao da sam doma", ispričala je Chriztel.

U raskošnom finalu 10. sezone Supertalenta nastupilo je 12 kandidata koji su kroz osam audicijskih i četiri polufinalne epizode svojim nevjerojatnim talentima osvajali žiri i publiku. Žiri je odabrao tri točke koje su išle u superfinale, a o pobjedniku su odlučili glasovi gledatelja. Osim Chriztel, superfinalisti su bili još Emina Bajtarević i Crowd Control.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 11:43