Dok svi bruje o vezi Graše i Hane, Danijela se posvetila samo jednoj stvari i oduševila mnogeZOE SARLIJA/PIXSELL -
StoryEditor
POKAZALA ŠTO RADI

Dok svi bruje o vezi Graše i Hane, Danijela se posvetila samo jednoj stvari i oduševila mnoge

Piše Desk  /  25.10.2021., 15:28h
Ispod objave uslijedili su komentari oduševljenih pratitelja. ‘Sinoć sam slušala sve tvoje pjesme i znaš šta? Ti si jedna hodajuća emocija, tako unikatna i prepuna unutrašnje ljepote. Prava ženskica", poručila joj je jedna od pratiteljica.

Veza glazbenika Petra Graše (45) i Hane Huljić (31) još je uvijek u fokusu javnosti. Svaki korak novopečenog para izaziva interes javnosti.

Prošli vikend uhvaćeni su zajedno na jednom vjenčanju na kojem je Grašo bio gost iznenađenja, a ruku pod ruku s njim je u pratnji stigla i Hana Huljić.

Čini se kako njihova ljubav cvate iz dana u dan, ali to, čini se, ne brine Grašinu bivšu partnericu Danijelu Martinović, prenosi Večernji.

Naime, 50-godišnja pjevačica ne tuguje, a svu svoju energiju ovih dana ulaže u snimanje nove pjesme kojom se pratiteljima pohvalila na svom Instagramu.  'Stvarno skladamo… još malo!', napisala je Danijela u opisu snimke te dodala sretne emotikone i srca.

Ispod objave uslijedili su komentari oduševljenih pratitelja. 'Sinoć sam slušala sve tvoje pjesme i znaš šta? Ti si jedna hodajuća emocija, tako unikatna i prepuna unutrašnje ljepote. Prava ženskica! Samo tako nastavi! Pusica!', 'Sve divno radiš', 'Razvali', samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Grašo i Danijela svoju su ljubavnu priču započeli prije više od dva desetljeća, a sve ovo vrijeme o njoj su rijetko progovarali, ali činjenica je da se uz nju ne veže nijedan skandal.  Vezu nikada nisu okrunili brakom, a par je više puta istaknuo da svoju vezu drži za sebe.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 15:55