StoryEditor
drastična razlika

Bivša loto djevojka objavila je ovu fotku, no pojavila se i fotka bez photoshopa i filtera. Pogledajte kako stvarno izgleda

Piše desk  /  14.10.2022., 08:33h

Voditeljica se dobro zabavila na eventu, ali na društvenim mrežama je objavila da ju muči jedan drugi problem. Naime, požalila se da jedna trgovina nije isporučila stvari koje je kupila još od kolovoza, te da ne zna kome bi se trebala žaliti.

Jedna od najpoznatijih loto djevojaka, voditeljica Suzana Mančić (65), pojavila se u Beogradu na eventu 'Dotjerane'. Tamo su je uhvatili fotografi. Suzana je bila glamurozno našminkana, no za razliku od fotografija koje objavljuje ba Instagramu, ovaj put nije bilo filtera ni photoshopa, piše Vecernji.hr.

image

Suzana Mančić

MILAN MARIčIć - ATA Images/Pixsell

Voditeljica se dobro zabavila na eventu, ali na društvenim mrežama je objavila da ju muči jedan drugi problem. Naime, požalila se da jedna trgovina nije isporučila stvari koje je kupila još od kolovoza, te da ne zna kome bi se trebala žaliti. 

Suzana je nedavno bila u Varšavi, odakle je podijelila nekoliko fotografija i pokazala koje je lokacije u gradu posjetila i kako provodi vrijeme u glavnom gradu Poljske, a pratitelji su se složili kako izgleda bolje nego ikada te kako je figuru dovela do savršenstva.

''Prelijepo'', ''Jednostavno najljepša'', ''Lijepa'', ''Ljepotica'', ''Wow'',  ''Diva'', ''Nikad zgodnija'', samo je dio komentara.

Inače, Suzana je aktivna na društvenim mrežama gdje redovito za svoj izgled dobiva komplimente. Mančić se 2018. udala za Simeona Ocomokosa, grčkog bankara kojeg ljubi dugi niz godina. Suzana i Simeon svoje sudbonosno da izrekli su u njegovoj domovini – Grčkoj. Zemlja je to u koju Mančić često odlazi jer par ne živi zajedno, te uvijek ističe kako joj je Grčka jedna od najdražih zemalja na svijetu. Podsjetimo, Suzana se nedavno prisjetila traumatičnih događaja iz djetinjstva. Otkrila je kada je kao mala izlazila iz kuće uvijek trebala biti u pratnji starije osobe jer je u blizini njezine kuće živio nasilnik.

- U blizini naše kuće bio je jedan manijak. Tada se nije znala za ljudska prava. Sjećam se da su se roditelji organiziralo po smjenama te da su ga na kraju uhvatili. U blizini naše kuće bila je policijska stanica pa su ga tamo odveli. Tako smo se riješili jednog problema. Uvijek smo izlazili u grupama, po dvije djevojčice, rijetko kada se netko vraćao sam iz škole. A kada se dogodilo ovo ispred lifta, tada sam bila već odrasla djevojka. Užasno sam se uplašila. Vikala sam na sav glas. Nitko iz susjednih stanova nije izašao vidjeti o čemu je riječ - ispričala je Suzana, za medije.

Dnevnik.ba

07. veljača 2023 14:29