StoryEditor
nastupit će u širokom brijegu

2004. je predstavljao Hrvatsku na Eurosongu, a jutros se nakon duže pauze pojavio na HRT-u: "Izvukli su me iz naftalina"

Piše desk  /  30.11.2022., 13:37h

Glazbenik je sa svojom pjesmom Hrvatsku doveo do finala poznatog natjecanja u pjevanju, a onda ga je zadesila teška bolest zbog koje je na neko vrijeme morao pauzirati s nastupima

Glazbenika Ivana Mikulića (54) mnogi se sjećaju s njegovog nastupa na Eurosongu 2004. u Istanbulu, gdje je Hrvatsku predstavljao pjesmom 'Daješ mi krila'. Nakon toga se povukao iz javnosti 2008. godine zbog bolesti, koju je uspješno prebolio.

Sada se pojavio u emisiji 'Dobro jutro Hrvatska' gdje je razgovarao s Doris Pinčić i Mirkom Fodorom, a gledatelji su bili oduševljeni. U emisiju je došao povodom njegovog nastupa na 27. Širokobriješkoj večeri, a čak je i zapjevao za sve iza malih ekrana i one u studiju.

- Nakon dugog niza godina i covid godina konačno su se opet mene sjetili, nisu me zaboravili. Predsjednik Zavičajne zajednice Široki Brijeg me izvadio iz naftalina. Neko vrijeme je ipak učinilo svoje - našalio se Ivan. 

Mikuliću je 2008. godine dijagnosticiran tumor na mozgu, zbog čega je morao nakratko pauzirati svoju glazbenu karijeru. No, ubrzo se i vratio na pozornicu, samo tjedan dana nakon operacije. Već tada je Ivan odradio dva nastupa, nakon kojih je rijetko održavao koncerte.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 04:20