StoryEditor
Fieberbrunn

U Austriji se prevrnuo kamion, za upravljačem bio 24-godišnjak iz BiH

Piše desk  /  23.11.2022., 07:51h

Došlo je do izlijevanja goriva iz spremnika kamiona i cijela cesta je bila prekrivena gorivom koje se slilo u obližnji ribnjak

U prometnoj nezgodi koja se jučer oko 11 sati dogodila u okolini austrijskog Fiebebrunna došlo je do prevrtanja kamiona s prikolicom za čijim upravljačem je bio 24-godišnji vozač iz BiH.

Vozač se uspio osloboditi sam iz kabine i prebačen je u bolnicu St. Johan. Stupanj ozljeda još nije poznat, iako su austrijski mediji ranije javili da je riječ o lakšim ozljedama, pišu Nezavisne.

- Da, vozač se uspio sam izvući iz kabine na kojoj je totalna šteta. Nakon što mu je pružena prva pomoć na licu mjesta, prebačen je u bolnicu u St. Johanu - rekao je glasnogovornik policije.

Inače, uslijed nesreće došlo je do izlijevanja goriva iz spremnika kamiona i cijela cesta je bio prekriven gorivom koje se slilo u obližnji ribnjak.

Policija i dalje vrši istragu o uzroku izlijetanja kamiona s ceste, ali se pretpostavlja da je u pitanju snijeg jer je do nesreće došlo baš u momentu mećave.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 23:40