StoryEditor
stravično

Tragedija u Jajcu: Automobil sletio s ceste i završio u Vrbasu

Piše Desk  /  24.12.2021., 11:43h
Na magistralnom putu M-16 Jajce – Banja Luka, sinoć oko 00:45 sati došlo je do slijetanja motornog vozila u rijeku Vrbas. Naime, nesreća se dogodila u neposrednoj blizini tunela Tuk.

Za portal Jajce Online načelnik PU Jajce Bare Pršlja potvrdio je ovu informaciju.

– Oko 00:45 sati dobili smo dojavu od očevidca da je motorno vozilo sletjelo u rijeku Vrbas. Na lice mjesta izišao je zapovjednik i dežurni policajci, te pripadnici Civilne zaštite Jajce i Gorske službe spašavanja, rekao je Pršlja za Jajce Online.

– Jutros smo nastavili s očevidom, a zbog visokog vodostaja rijeke koordiniramo s JP „Elektroprivreda HZ HB“ da se on smanji, a angažirali smo i dizalicu da se izvadi automobil. Sada ne možemo ništa detaljnije reći, jer ne znamo gdje se tijelo nalazi u autu ili van njega. U tijeku dana imat ćemo više detalja, kazao je načelnik Pršlja.

Ova nesreća se dogodila na „cesti smrti’ koja je odnijela veliki broj života u posljednjih 10 godina. Osim loših uvjeta na cesti i slabe preglednost uz obalu rijeke Vrbas, veliki broj odrona i stijena predstavlja stalnu opasnost za sve vozače.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 19:24