StoryEditor
slučaj prijavljen policiji

Teslić: Pit bull napao djecu, otac dječaka ga potom objesio

Piše desk  /  03.08.2022., 14:37h

Na području Teslića sinoć je N.A. objesio psa rase pit bull, jer je taj pas prije toga napao njegovog devetogodišnjeg sina

Sve se dogodilo sinoć oko 21.10 sati u selu Đulići.

– Nekoliko osoba je bilo u dvorištu kod Nedeljka M, a gdje je bio pas pit bull koji je bio svezan lancem. U susjednom dvorištu bilo je više djece koje se igralo. U jednom trenutku pas se otkinuo s lanca i preskočio u dvorište među djecu – ističe sugovornik.

Dodaje da su se djeca prepala i počela vrištati i dozivati pomoć.

– Otac jednog od djeteta je odmah istrčao iz kuće i uspio uhvatiti psa za lanac. Najvjerojatnije ga je uspio nekako ošamutiti i zatim ga je objesio na drvo u blizini kuće – pojasnio je izvor Srpskainfo.

Nakon toga i taj čovjek, ali i vlasnik psa sve to prijavio policiji.

U PU Doboj su rekli da je sinoć oko 21.10 sati Policijskoj stanici Teslić prijavljeno da je više osoba verbalno napalo M.A. i njegovo društvo dok su bili kod N.M. a potom da su objesili psa.

– Istog dana oko 21.15 sati, obratio se i N.A. koji je prijavio da je udavio psa u vlasništvu N.M. jer je isti u dvorištu njegove obiteljske kuće napao njegovog devetogodišnjeg sina – pojasnila je glasnogovornica PU Doboj Dragana Kerkez.

O navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje kaznenog djela „Mučenje i ubijanje životinja“.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 00:13