StoryEditor
ubijena 21-godišnja

Studenti u Osijeku se oprostili od ubijene Mihaele

Piše hina  /  23.09.2023., 13:19h

Kolegice i kolege studenti osječkog Pravnog fakulteta, kao i prijatelji, danas su u 11 sati ispred glavnog ulaza u zgradu fakulteta ostavili upaljene lampione i cvijeće, opraštajući se na taj način posljednji put od ubijene 21-godišnje Mihaele Berak iz Osijeka.

"Teško je sada pronaći prave riječi za ovu situaciju, odnosno veliku tragediju i gubitak koji smo doživjeli. Vjerujem da je posebno teško njezinim kolegicama i kolegama, a ponajviše, u prvom redu, obitelji. Tako ovim putem u ime svih studenata Pravnog fakulteta u Osijeku izražavam iskrenu sućut njezinoj obitelji", poručio je Karlo Rašić, predsjednik Studentskog zbora Pravnog fakulteta u Osijeku.

Studentski zbor Pravnog fakulteta u Osijeku jučer se objavom na službenoj Facebook stranici već oprostio od ubijene studentice. Pokop Mihaele Berak je u 12:20 sati na Centralnom groblju u Osijeku.

Tužiteljstvo za Mihaelino ubojstvo tereti policajca

Za njezino ubojstvo tužiteljstvo tereti 27-godišnjeg policajca iz Osijeka, kojem je sinoć sudac istrage osječkog Županijskog suda odredio jednomjesečni istražni zatvor.

Sudac istrage prihvatio je prijedlog osječkog Županijskog državnog odvjetništva te odredio istražni zatvor zbog mogućnosti ponavljanja kaznenog djela te mogućnosti ometanja istrage utjecajem na svjedoke, izvijestili su sa suda.

Dnevnik.ba

06. svibanj 2024 08:33